TWENTYSIXARTWORK-Photography by Fazrul (012-5739874)

By: TWENTYSIX ARTWORK

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Monday, 30-Nov-2009 06:51 Email | Share | | Bookmark
RIZAL 'N' YANTI

 
 
 
Selamat Penganti Baru Diucapkan kepada Rizal dan Yanti
Buat pengetahuan anda semua Yanti merupakan kakak kepada Roszaini (emy) yang penah aku shot masa mula2 aku terlibat dengan bidang ini...semua nye berjaya dengan lancar....
Pada kedua mempelai dan anda semua nnti kan kemunculan gambar mereka yang di bawa khas dari kami twentysixARTWORK.

Tarikh : 21 dan 22 November 2009
Lokasi : Batu Kikir, Kuala Pilah, Negeri Sembilan

Photographer : FAZRUL : +6012 5739874
e-MAIL : twentysixartwork@gmail.com
























Monday, 30-Nov-2009 06:01 Email | Share | | Bookmark
Majlis Cukur Jambul Nur Dania Aleesya

 
21 November 2009
Batu Kikir, Negeri Sembilan.



















Tuesday, 17-Nov-2009 08:18 Email | Share | | Bookmark
Pre-Wedding Nazmi 'N' Ziela

 
 
 
View all 20 photos...
Lokasi : Frim, Kepong

Thanks kepada kedua2 bakal pengantin ini yg byk memberi peluang dan ruang untuk aku shot gmbr pre-wedding korang brdua.. buat pngetahuan korang semua pasangan ini akan melangsungkan Majlis Perkahwinan pada 5,6 dan 20 Dis 2009 nnti..semoga segala nye berjalan dengan lancar dan sempurna...n kalau ada yg kurang pada gambar ni harap d'maafi ye..huhu..nnti masa real wedding korang kita shot lg ok..enjoy your moments...twentysixARTWORK

Photographer : Fazrul 012-5739874












Tuesday, 17-Nov-2009 07:41 Email | Share | | Bookmark
Affandy 'N' Roszaini

 
 
 
View all 18 photos...
Just nk dikongsikan bersama...
Ini merupakan 1st job yg aku dpt masa mula2 berkecimpung ambik gambar wedding.. so gambar2 yang ada ni antara yang aku shot still nmpak mcm baru belajar kan... dan untuk pengetahuan semua pada 21 dan 22 November 09 ini kakak kepda Roszaini pulak akan melangsungkan majlis perkahwinan nye...Hope segala nye berjalan dengan lancar...






Tuesday, 17-Nov-2009 03:40 Email | Share | | Bookmark
Pertunangan Siti

 
 
 
View all 11 photos...
Lokasi : Taiping
Tarikh : lupa

Siti ini merupakan sedara aku yg stay kt Taiping nama taman aku lupa huhu...
majlis ni brlangsung scara sderhana saja..gambar yg ada ni sbahagian dr apa yg smpat aku shot..time ni pon aku masih dlm proses pmbelajaran tntang pngunaan kamera rasa kekot huhu
apa2 pon aku layan jek dh jd cm minat n krjaya lak kan.. gambar2 ni pon aku tak edit sgt pon just adjust lighting...n pada Siti yg akan melangsungkan Majlis Perkahwinan nye pada 19 Dis 09 ini..Semoga berbahagia d'smping org yg trsayang
Pada yg lain enjoy the moment.....twentysixARTWORK

Photographer - Fazrul






[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net